Меган Маркъл се появи за пръв път след кралския скандал (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Меган Маркъл се появи за пръв път след кралския скандал (СНИМКИ)

20953
на 15.01.2020
Меган Маркъл се появи за пръв път след кралския скандал (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Съпругата на британския принц Хари, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се появи за пръв път на публично място след решението на двамата да напуснат Великобритания и да се откажат от кралските пълномощия.

препоръчано

Маркъл, както съобщава "Дайли Мейл", пристигна с хидрокоптер в един от женските центрове на Ванкувър, разположен в гъстонаселен район на града. Херцогинята избра именно този вид транспорт, за да стигне от дома, в който са се установили със сина си Арчи - на океанското крайбрежие на Ванкувър до летището Виктория-Харбър.

На летището Маркъл попадна за пръв път пред обективите, след като пристигна в Канада. След това тя замина да един от най-гъстонаселените райони на Ванкувър, за да посети женския център. Там, както съобщава изданието, съпругата принц Хари, е отишла, за да "окаже подкрепа" и "повдигне настроението на персонала".

По думите на една от сътрудничките в приюта, които помагат на млади майки, а също и на жени в нужда, предоставяйки им юридическа и материална помощ, визитата на Меган не е била предварително планирана. Мъркъл е изненадала с посещението си всички, които работят в центъра.

По-рано стана известно, че бащата на Меган Маркъл е готов да даде показания срещу дъщеря си. На 8 януари Меган и принц Хари шокираха всички с решението си да се откажат от задълженията си към кралското семейство и да живеят в Северна Америка, придобивайки собствена финансова независимост. Меган Маркъл напусна Великобритания заедно със сина си в началото на януари, не се появи на семейния съвет и отказа да разговаря с кралица Елизабет II.

свързани новини

Превод: ПИК

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 199
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това