Медицинският хеликоптер излетя за Сандански, транспортира жена с опасност за живота

Здраве

Медицинският хеликоптер излетя за Сандански, транспортира жена с опасност за живота

11989
на 06.06.2024
Медицинският хеликоптер излетя за Сандански, транспортира жена с опасност за живота
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Медицинският хеликоптер излетя към Сандански, откъдето се очаква да вземе и да транспортира към столицата 58-годишната жена, претърпяла инцидент с автомобил, научи "Фокус".

препоръчано

По непотвърдена информация той е отлетял от летище "Враждебна". Очаква се жената да бъде приета в "Пирогов". От пресцентъра на столичната болница казаха, че на този етап не могат да потвърдят достоверността на информацията.

От Министерството на здравеопазването също отказаха да дадат информация по случая.

Припомняме, че 58-годишна жена пострада при нелеп инцидент със собствената си кола. Дамата паркира на ул. "Деспот Слав“ в Сандански и тръгва да слиза. В този момент обаче автомобилът тръгва назад и отворената врата я повлича.

Жената е с фрактура на малкия таз, фрактура на две ребра и ключица. Настанена е за лечение в МБАЛ-Сандански с опасност за живота.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК