Медицинският хеликоптер с първа акция в планината (СНИМКИ)

Здраве

Медицинският хеликоптер с първа акция в планината (СНИМКИ)

17065
на 07.07.2024
Медицинският хеликоптер с първа акция в планината (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Медицинският хеликоптер спаси пострадал на вр. Ботев, съобщи изпълнителният директор на „България Хели Мед Сървиз” Димчо Добрев във Фейсбук профила си. 

препоръчано

"На 7 юли след подаден сигнал от Планинската спасителна служба, капитаните Огнян Янков и Велин Андреев изпълниха полети за оказване на спешна помощ в района на връх Ботев. Пострадалият е транспортиран до УМБАЛ „Св. Георги“ в гр. Пловдив. Това е първа реална HEMS (helicopter emergency medical service) мисия в планински условия", написа директорът.

"Специални благодарности към Планинска спасителна служба за ползотворното сътрудничество. Благодарности и към медицинският екип на борда на хеликоптера - д-р Тина Димитрова и медицинска сестра Теодора Ардалска", допълни Добрев. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК