Мерят безплатно кръвната захар в Стара Загора

ЗЛОБОДНЕВИЕ

Мерят безплатно кръвната захар в Стара Загора

3906
на 23.11.2012
Мерят безплатно кръвната захар в Стара Загора
Автор:   Явор Белчев
В зала „Фоайе“ на Община Стара Загора на 28 ноември от 10.30 до 12.30 ч. ще се извърши безплатно измерване на кръвната захар, съобщиха от пресцентъра на общината. То ще се проведе с медицинското съдействие на д-р Рени Колева – детски ендокринолог. Меренето на кръвна захар е част от инициативите на Националната асоциация на децата с диабет с председател Елисавета Котова. Проектът се провежда в различни градове от Асоциацията през месеца, посветен на борбата с диабета. Под патронажа на Община Стара Загора градът бе домакин на Първия национален турнир по бадминтон за деца с диабет. Посланието на тазгодишните проекти е „Да защитим бъдещето, като променим настоящето".
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК