Мигранти загинаха край Тунис, корабчето им потъна

СВЕТЪТ ДНЕС

Мигранти загинаха край Тунис, корабчето им потъна

5361
на 12.10.2020
Мигранти загинаха край Тунис, корабчето им потъна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-малко 11 мигранти от Африка загинаха при потъването на корабчето им край бреговете на Тунис, предаде Ройтерс, като се позова на представител на туниските сили за сигурност.

препоръчано

Бреговата охрана е прибрала снощи телата на осем жени и три деца близо до град Сфакс. Продължава издирването на още хора.

Трийсетина мигранти били отплавали с корабчето с надеждата да достигнат южния италиански остров Лампедуза, предаде БТА.

Миналата година около 90 африканци се удавиха при един от най-смъртоносните по рода си инциденти край бреговете на Тунис, след като плавателният съд, с който потеглили от Либия за Европа, потъна.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК