Милена Фучеджиева: Шокиращо - как пиар на съдения по Магнитски Васил Божков, сега е пиар на Лозан Панов?!

ЧАС ПИК

Милена Фучеджиева: Шокиращо - как пиар на съдения по Магнитски Васил Божков, сега е пиар на Лозан Панов?!

90250
на 14.10.2021
Милена Фучеджиева: Шокиращо - как пиар на съдения по Магнитски Васил Божков, сега е пиар на Лозан Панов?!
Автор:   ПИК

Сценаристката и публицист Милена Фучеджиева се възмути от противоречивите превъплъщения на "умната и красива" пиарка Ивет Добромирова. Повод за шока й е фактът, че Добромирова от лице на протестите "за справедливост" на жълтите павета се превърна в пиар на съдения по закона "Магнитски" и преследван от българската прокуратура Васил Божков, който е беглец в Дубай, а сега е пиар на кандидата за президент бивш шеф на ВКС Лозан Панов, който също е в напъни да олицетворява справедливостта.

препоръчано

"И нищо лично към Лозан Панов, но защо точно тази пиарка? Толкова ли няма други в държавата, още повече, че беше пиар на човек съден по Магнитски? Какви са тези болни, безпринципни, задкулисни, странни, напълно необясними за неосведомен като мен човек, комбинации? Много въпроси. Имам отговор, но не е за казване.
Суверенът е сведен наистина до стадо и аз съм част от него, нито по-ниска, нито по-висока. Наблюдавам с болка, мълча също с болка. Мръсно навсякъде.
Игрите на глада идват", коментира Фучеджиева.

Ето целия й коментар, публикуван във Фейсбук:

Булгаргаз иска ново увеличение с 31%. Току що цената вече скочи с 30%. Не знам кой ще съставя правителство на идващите избори, но каквото и да е то - а вече няма накъде, трябва да имаме постоянно правителство - то вероятно също ще е краткотрайно, защото през зимата ще има протести. Ще се повторят някои събития. Как и защо се стигна дотук, не знам и вече не искам да знам.
Това ме подсеща, че една от водещите на протеста през лятото на 2013 г. се оказа пиар на огражденията, които с всичкия си наивен акъл прескочих. Когато разбрах това бях шокирана и възмутена от двойните стандарти. Знам, че бизнесът си е бизнес, но все пак. Сега пак съм шокирана, макар и по-леко, защото след 10 години плътно в България душата загрубява от постоянно шокиране от какво ли не. Този път съм шокирана от това, че същата тази пиарка беше пиар на Америка за България за кратко, и интересно защо за кратко и какви са причините да престане да бъде, а по-късно се оказа пиар на Васил Божков за тъй наречената му предизборна кампания, а сега е пиар на предизборната кампания на Лозан Панов.

Гледах едно обръщение на Божков от Дубай и съм шокирана, че мои познати твърдят, че той е някакъв голям ум. Мучеше тъпо като непомръднал от 80те чейнчаджия от Магура. А моите познати се смятат за умни и успели хора. И гласуваха за него. Шокиращо. И сега пиарката му, пиарка на Панов. Какво е това?

Аз съм тотален наивник и идиот, защото не разбирам как е възможно всичко това да не прави впечатление на никого. Явно не ми е напълно притъпена способността да се шокирам, за разлика от тази на журналистите. И нищо лично към Лозан Панов, но защо точно тази пиарка? Толкова ли няма други в държавата, още повече, че беше пиар на човек съден по Магнитски? Какви са тези болни, безпринципни, задкулисни, странни, напълно необясними за неосведомен като мен човек, комбинации? Много въпроси. Имам отговор, но не е за казване.

Суверенът е сведен наистина до стадо и аз съм част от него, нито по-ниска, нито по-висока. Наблюдавам с болка, мълча също с болка. Мръсно навсякъде.
Игрите на глада идват.

Сподели:
Бомба x
Тези 4 зодии се променят напълно, когато са влюбени Тези 4 зодии се променят напълно, когато са влюбени
ПИК TV x
ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 294
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това