Мими Иванова се подготвя за голям коледен концерт в НДК

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Мими Иванова се подготвя за голям коледен концерт в НДК

13480
на 08.12.2019
Мими Иванова се подготвя за голям коледен концерт в НДК
Автор:   ПИК

Една от легендите на българската естрада Мими Иванова е в трескава подготовка за голям коледен концерт, в който ще участват 15 звездни български изпълнители, на 16 декември в зала 1 на НДК. Това разкри самата тя пред сутрешния блок на БТВ.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Тази година семейната програма по празниците малко се разминава. Дъщерята на Мими Иванова и Развигор Попов живее в Германия отдавна, но този път не се знае кога точно ще успее да се прибере. Сега обаче, когато семейството се събере, то вече е в по-голям състав заради внучката на Мими и Развигор - Тая Мей.

„Съпругът на дъщеря ми е тъмнокож и е от Ямайка. Ина иска да живее там, защото за нея там е Раят на Земята. Тя е там от 12 години и вече е немски поданик”, разказва певицата.

Тази Коледа Мими и Развигор имат и специален подарък за публиката.

„Една песен, която Развигор написа. Тя се нарича "Весела Коледа". Заедно с нашите деца от школите ни. Те са мънички. Този път поканихме да ни помагат и квартет "Славей", Райко Кирилов, Владислав Славов, Валентин Велчев. Това са народни певци”, сподели още Мими Иванова.

На 16 декември в зала 1 на НДК ще се състои концерт, който ще събере 15 звездни български изпълнители, които ще изпеят най-големите си хитове и Мими е една от тях.

Мими Иванова има множество професионални награди, но още по-ценни се оказват онези сантименталните, които имат по-висока емоционална стойност, от приятелите и почитателите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 164
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК