Министър Маринов видя как се пази границата на САЩ с Мексико (СНИМКИ)

Политика

Министър Маринов видя как се пази границата на САЩ с Мексико (СНИМКИ)

11683
на 23.03.2019
Министър Маринов видя как се пази границата на САЩ с Мексико (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

В последния ден от визитата си в САЩ министър Младен Маринов посети границата с Мексико. Той разгледа ГКПП "Сан Исидро", най-големия граничен пункт,  който на ден обработва до около 100 000 души и около 35 000 автомобила.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Началникът на пункта запозна министър Маринов с организацията на работа, обработката на пътници и автомобили и техническото оборудване. Той очерта основните предизвикателства в работата на ГКПП, сред които са трафикът на наркотици и контрабандата на мигранти, като представи и конкретен случай от същия ден, в който са задържани голям брой амфетамини и хероин.

Министър Маринов посети и оградата на границата и се запозна с извършваната в момента подмяна на съоръжението. В края на посещението си делегацията посети и Граничната охрана на Сан Диего,  където бе представена работата на Регионалния координационен център и охраната на морската граница и пристанището на Сан Диего.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК