Вход
София
Времето в София 10 o C

Министър Сачева попари метежниците Бабикян и сие: Кабинетът трябва да завърши мандата си в този състав! Един от "водачите" още не е обяснил връзката си със сайт за фалшиви новини

Министър Сачева попари метежниците Бабикян и сие: Кабинетът трябва да завърши мандата си в този състав! Един от "водачите" още не е обяснил връзката си със сайт за фалшиви новини

на 21.07.2020
35851
0
Министър Сачева попари метежниците Бабикян и сие: Кабинетът трябва да завърши мандата си в този състав! Един от "водачите" още не е обяснил връзката си със сайт за фалшиви новини
Автор: ПИК
21.07.2020
0
35851

„29 млрд. евро е бюджетът от многодишната финасова рамка. Това е голяма победа за България и премиера Бойко Борисов, който изкара едни много тежки 5 дни в Брюксел", заяви социалният министър Деница Сачева за приключилите тежки преговори за бюджета на ЕС и договорените пари за България. 

По повод метежниците на улицата, Сачева заяви, че недоволството на улицата няма лидер и ясни водачи, като не се разсъждава в посока на бъдещето, а по-скоро с емоция. Затова дали трябва да има промени в кабинита, социалният министър бе категорична, че всяка една промяна води до забавяне на процесите, като предстоят изключително важни месеци за страната ни. 

"Мисля, че всички виждат какво се случа. Има трима души които се представят лидери на тези протести, а на практика те не са изразители на младите хора. За един от хората в това триото не са разсеяни съмненията че той стои зад сайта за фалшиви новини "информиран.нет", което наистина делигимира това, че проповядва морал. За всички които следят процесите е ясно, кои са клиентите в това „Отровно трио“ като говорим за Николай Хаджигенов", допълни още Сачева. 

Сачева допълни, че не може да се върви със заплахи, аз не се чувствам заплашена. "Моята мотивация да се занимавам с политика е за да бъда полезва с повече хора. Правителството на ГЕРБ е едно от най-диалогичните, премиера обикновено е свръх диалогичен. Ако има млади хора които конкретно искат да предложат свои идеи за това как да се развива България, но на този етап ние не виждаме такива лица които да дават идеи. От плакатите които се показват аз не разбирам какви са визиите за бъдещето на България", заяви още 

Социалният министър бе категорична, че вотът на неводерие със сигурност ще бъде неуспешен. Тя подчерта, че вчера не са се чули никакви факти, а левицата е изброила материали от медии и различни заглавия на различни медии, но не и конкретни факти с конкретни доказателства. Сачева допълни още, че част от имената на министри и зам.-министри не са били освободени заради корупция, което е изключително манипулативно.   

"Този кабинет трябва да завърши мандата си в този състав, защото имаме още много работа", категорична бе Сачева. 

Тя допълни, че непрекъснато се говори за потушаване на напрежението, но сякаш изключваме това, че в България живеят и други хора, които не са част от протестиращите, семейства с малки деца, бизнес и всичко това създава усещане за неизвестност и пречи за развитието на страната. 

"Напрежение на 2-3 хиляди души, а вчера дори бяха и по-малко. Това напрежение ли трябва да е в основата на нашия дневен ред или на тези които се притесняват как ще изкарат зимата", допълни още Сачева.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34294
архив

В почивен дом мъж се запознал с дама. Първата вечер той погалил ръката ѝ. На втората я погалил по лакътя. Жената се ядосала и му викнала: – Вие да не мислите, че съм за един месец тук?!

x
ПЪРВО В ПИК TV: Томислав Дончев захапа Радев: Иска мерки и му ги даваме - какво предизборно има в помощта за хората в кризата?! Уж не харесва какво правим, а после казва, че е правилно (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Ето кои са трите най-големи красавици сред зодиите
x