Мицкоски се зъби: Махнете договора с България

Балкани

Мицкоски се зъби: Махнете договора с България

24819
на 23.07.2023
Мицкоски се зъби: Махнете договора с България
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ и нейната коалиция няма да гласуват за предложените промени в Конституцията. Това заяви лидерът на партията Христиан Мицкоски, предаде БГНЕС.

препоръчано

"Много внимателно следя изявленията и посланията на международните представители в Македония, както и на онези, които бяха при нас и разговарях с тях.

“През цялото време те говорят, че няма да има допълнителни условия за започване на преговори. Ние приемаме това нещо и сме съгласни, но сме убедени, че в бъдеще ще има допълнителни условия и това никой от тях не може да ни го гарантира", каза още Мицкоски пред местната телевизия Алсат.

Според него, международните представители не са гарантирали, че България няма да има нови условия.

"След като ни убеждават, че няма да има нови условия - да премахнат от Преговорната рамка двустранният договор. Тогава всички ще бъдем сигурни, че няма да има допълнителни условия", каза още той.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК