Млада българка е убита в Германия, има задържан възрастен мъж (СНИМКА)

Европа

Млада българка е убита в Германия, има задържан възрастен мъж (СНИМКА)

87562
на 10.08.2024
Млада българка е убита в Германия, има задържан възрастен мъж (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българска гражданка на 33 години, която е в неизвестност от 1 август, е била убита. Това твърдят полицейски източници в град Бамберг, провинция Бавария в Германия, пише в. "Билд".

препоръчано

Въпреки че тялото на българката не е открито, властите са задържали мъж по подозрение в съпричастност към деянието. Става въпрос за Джоузеф Георг Хеймрат, на 73-годишна възраст. При задържането му полицията и прокуратурата в Бамберг потвърдиха, че разследват случая като убийство.

„73-годишен мъж от окръг Форххайм е заподозрян в убийството, полицията издаде заповед за задържането му в четвъртък сутринта“, се казва в съобщението.

От съобщението на полицията става ясно, че изчезналата жена и заподозреният са се срещнали преди няколко седмици в квартала на червените фенери в Хаджрат, след което жената е "прекратила всякакъв контакт с близките си".

Жената е с татуировка на червено сърце на предната част на врата си и по цялата дясна ръка.

При издирването на жената са използвани и следови кучета. В момента екип от над 30 следователи и полицаи я издирват.

Катина Кирилова е името на убитата според изданието.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК