Младеж на мотор помете две коли и трима туристи на пътя Приморско-Созопол

Инциденти

Младеж на мотор помете две коли и трима туристи на пътя Приморско-Созопол

10915
на 18.07.2023
Младеж на мотор помете две коли и трима туристи на пътя Приморско-Созопол
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

18-годишен е предизвикал катастрофа на пътя Приморско-Созопол след моста на река Ропотамо около 19:50 снощи. Мотоциклет с благоевградска регистрация, управляван от водач от Лом с книжка от 4 месеца, предприел изпреварване, без да даде мигач.

препоръчано

Паралелно с това намиращият се пред него лек автомобил, шофиран от 35-годишна столичанка, също тръгнал да изпреварва.

Мотоциклетът и колата се засичат и от удара двуколесното превозно средство излиза извън пътното платно, блъскайки последователно два паркирани автомобила и намиращите се в близост трима туристи. Мотоциклетистът е с навяхване и разтягане на колянната става, настанен за лечение в бургаска болница. Пешеходците са се отървали с леки наранявания, предаде БНР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Бойко Борисов закрива предизборната кампания ГЕРБ: Удържахте 4 г. мачкане, стъргане, рашковщина и ние сме ви длъжници (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК