Младеж пострада при удар на кола в камион

Инциденти

Младеж пострада при удар на кола в камион

3260
на 10.05.2022
Младеж пострада при удар на кола в камион
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

22-годишен е пострадал при пътен инцидент на пътя Велико Търново – Русе, в района на село Самоводене. Произшествието е станало на 10 май около 01,00 ч.

препоръчано

По първоначална информация лек автомобил "Ауди", управляван от 22-годишен от с. Хотница, движещ се в посока от Велико Търново към Русе е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в товарен автомобил "Мерцедес", управляван от 22-годишен от Русе.

В резултат на това е пострадал водачът на лекия автомобил. Той е откаран и настанен за лечение във великотърновската болница с черепно-мозъчна травма и фрактура на крака.

Водачът на товарния автомобил е изпробван за потреба на алкохол, пробата е отрицателна. На другия водач е взета кръвна проба. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК