МОН връчва националните дипломи на отличниците на България

Образование

МОН връчва националните дипломи на отличниците на България

23768
на 12.09.2024
МОН връчва националните дипломи на отличниците на България
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Министерство на образованието и науката (МОН) ще връчи почетните отличия "Национална диплома" на зрелостниците от випуска за 2024 г. Събитието ще се състои от 11:30 часа в Националния археологически музей в София, съобщи пресцентърът на МОН.

препоръчано

В награждаването ще участват служебният министър-председател Димитър Главчев, служебният министър на образованието и науката проф. Галин Цоков, и служебният министър на културата Найден Тодоров, информират от образователното министерство. 

Сред официалните гости ще бъдат депутати, представители на синдикални и работодателски организации, директори, учители и други.

Отличието се присъжда всяка година на зрелостници с отличен (6,00) успех по всички учебни предмети, вписани в дипломата за средно образование, държавните зрелостни изпити, както и за изявени способности в областта на науките, технологиите, изкуствата и спорта. Наградата е национално признание за високите постижения на ученици от българските училища.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! МВР отчита резултатите от акциите срещу купения вот. Вътрешният министър: Работим с всички сили и на пълни обороти (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК