Моралът на "семейство Моралисти"

НАЙ-ВАЖНОТО

Моралът на "семейство Моралисти"

454077
на 08.03.2019
Моралът на семейство Моралисти

Докато е бил командир на ВВС, Румен Радев е наредил ведомството да плаща квартирата на Десислава Генчева, тогава редови служител, житейска спътница на командира, а по-късно негова съпруга.

препоръчано

Апартаментът е в столичния квартал "Гео Милев". Всеки месец наемът е бил покриван с държавни пари, без никакво формално основание.

През 2017 г. от ВВС подават сигнал до прокуратурата. Става дума за престъпление по служба. ПИК има потвърждение и от двете институции.

В същото време прокуратурата се бави да образува досъдебно производство...

Дали защото указът за нов главен прокурор трябва да бъде подписан от президента на републиката?

Да не забравяме и че командирът на ВВС Румен Радев назначава любовницата си Десислава Генчева едновременно на два трудови договора и че от военно министерство в края на 2016-а обявиха това за конфликт на интереси.

Когато почитаемият ни държавен глава ви заговори "на едро" - за ценности, чест, справедливост, възмездие, смяна на системата, попитайте го какви ги е вършил като шеф на военновъздушните ни сили.

Толкова за морала на "семейство Моралисти".

Сподели:
Бомба x
СУПЕР ХРАНА: Семената от чиа са лек за лошия холестерол и сърцето СУПЕР ХРАНА: Семената от чиа са лек за лошия холестерол и сърцето
ПИК TV x
Агресия срещу Ива Николов! Оператор от любима на Бойко Рашков телевизия нападна водещата на ПИК TV (СНИМКИ/ВИДЕО) Агресия срещу Ива Николов! Оператор от любима на Бойко Рашков телевизия нападна водещата на ПИК TV (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това