Моуриньо отказал да поеме Рома

Световен футбол

Моуриньо отказал да поеме Рома

5212
на 19.12.2015
Моуриньо отказал да поеме Рома

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившият наставник на Челси Жозе Моуриньо вече е получил първото си предложение за нова работа. Това поне твърди "Скай Спорт Италия", цитиран от "Спортал".

препоръчано

Специалния е бил потърсен от шефовете на Рома, които са му предложили да застане начело на "вълците" на мястото на Руди Гарсия, чийто стол отдавна се клати и по всичко личи, че няма да остане още дълго на "Олимпико".

Португалецът обаче не е приел офертата на Рома, тъй като все още таи топли чувства към бившия си тим Интер и не желае да работи за един от конкурентите му.

Както е известно Моуриньо бе начело на Интер от 2008 до 2010 година, като в последната си година при "нерадзурите" спечели требъл, като донесе и трофея в Шампионската лига на "Сан Сиро".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК