МРЕЖАТА ГЪРМИ! Вижте култови вицове и мемета за диджей Мартен и Джокович (СНИМКИ)

Епицентър

МРЕЖАТА ГЪРМИ! Вижте култови вицове и мемета за диджей Мартен и Джокович (СНИМКИ)

126230
преди 4 часа
МРЕЖАТА ГЪРМИ! Вижте култови вицове и мемета за диджей Мартен и Джокович (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Трети ден темата дали диджей Мартен трябваше да пусне на Новак Джокович песента "Луда по тебе" не спира да вълнува социалните мрежи. Хиляди мнения се изписаха по въпроса. Едни защитават музиканта, други тенисиста, трети опитват да разсъждават балансирано, а четвърти се присмиват на ситуацията.

препоръчано

Във Фейсбук се разпространяват лавинообразно мемета с диджей Мартен и Ноле.

Вчера в сутрешния блок на bTV водещият Златомир Йочев блесна по темата с виц: „DJ Мартен хванал Златната рибка и я пуснал веднага във водата. „Ама чакай, трите желания?!”, учудила се рибката. „Уф, добре, казвай кои песни искаш , ама да знаеш, че „Луда по тебе” и „Бяла роза” ги нямам!”, отвърнал диджеят”.

Друга закачка с диджея гласи: "-Защо викаш на жена си Мартен? - Защото не ми пуска".

А ето и част от мемета, залели социалните мрежи:

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК