МРЕЖАТА ГЪРМИ: Ново ВИДЕО от "Парапетгейт" разкри тайната секс спалня на Киро и Лена 

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

МРЕЖАТА ГЪРМИ: Ново ВИДЕО от "Парапетгейт" разкри тайната секс спалня на Киро и Лена 

530996
на 20.06.2022
МРЕЖАТА ГЪРМИ: Ново ВИДЕО от Парапетгейт разкри тайната секс спалня на Киро и Лена 
Автор:   ПИК

Скандалът със секс аферата на Кирил Петков и Лена Бориславова изглежда, че скоро няма да утихне. В началото на месеца ПИК публикува заснето от охранителна камера видео, което разобличи тайната любовна щаб квартира на премиера и началника на кабинета му, а социалните мрежи продължават да гърмят по темата. 

препоръчано

Миналия вторник медията ни показа луксозното любовното гнезденце на прелюбодейците, ситуирано в идеалния център на столицата - на метри от бул. "Витошка". А ето, че през уикенда на сайта "Будна Варна" се появи и ново, няколкосекундно видео от квартирата, която се отдава за малко над 100 лева на нощ.

Краткото клипче вече се разпространява и в социалните мрежи, озвучено с рефрена от едно от парчетата на напусналия четворната коалиция Слави Трифонов - "Ела, ела, не си жена, която може да е сама. Ела, ела, при мен ела, за да превърнем във ден нощта...".

От новото видео се вижда, че тайният апартамент на премиера и говорителката му всъщност не е толкова просторен, колкото загатват снимките, с които се предлага под аренда в мрежата.

Зад входната врата е директно вестибюл с малка масичка за хранене за двама души. В ляво е кокетен кухненски бокс. Точно срещу вратата е и спалнята, за която зевзеците в социалните мрежи извиняват слабите ангели на премиера с уточнението "това сме го наели само за работа". 

"По-скоро са обсъждали предизборната програма и каква ще е функцията на Ленчето в правителството", коментират с ирония потребители във Фейсбук.

Припомняме, че само няколко дни след датата, на която охранителната камера е засякла Кирил Петков, тогава служебен министър на икономиката, и Лена да влизат във въпросния апартамент, тя бе назначена в ББР за 14 хил. лева заплата. 

"Значи, прочетох коментарите и на никой не му е направило впечатление, че мъжът дори и в чужбина не се е научил на кавалерство. Ако той отключваше сега нямаше да обсъждаме парапета и ръката му", гаврят се фейсбукари с премиера-прелюбодеец.

Други пък осмиват Просто Киро и с парчето на Румънеца и Енчев "Пипни ме тук и тук, навсякъде ме пипай", задето държавникът бара "парапета" на Ленчето.


Сподели:
Бомба x
Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода Почистете дома си от негативната енергия лесно само с чаша вода
ПИК TV x
Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета Петков (ВИДЕО) Мика Зайкова заговори пред ПИК ТV за здравословното състояние на Слави Трифонов и разпада на ИТН: Плаващо мнозинство в тази икономическа криза е много опасно, губим 1 млрд. лв. от Плана за възстановяване заради липсата на законодателна програма на кабинета "Петков" (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това