МРЕЖАТА ЗАГРЯ: Хиляди споделят призива на Стъки - отиват с Бойко Борисов на разпита при Рашков (СНИМКИ)

Акценти

МРЕЖАТА ЗАГРЯ: Хиляди споделят призива на Стъки - отиват с Бойко Борисов на разпита при Рашков (СНИМКИ)

205751
на 15.07.2021
МРЕЖАТА ЗАГРЯ: Хиляди споделят призива на Стъки - отиват с Бойко Борисов на разпита при Рашков (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Мрежата буквално прегря след призива на шампиона Станислав Недков-Стъки привържениците на демокрацията да придружат лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по време на разпита в Главна дирекция "Национална полиция". Припомняме, че утре той е извикан да дава сведения там от МВР на имотния крал в кабинета на Румен Радев и пръв изпълнител на мракобесните му репресии - Бойко Рашков. 

препоръчано

На подобна репресия още преди повече месец бе подложен самият Недков, след като граждани го номинираха като лидер на Консервативно-патриотично движение за президент и той стана първият и единствен досега опонент на Румен Радев. Скоро след това Стъки бе извикан на разпит от МВР по лична заръка на Рашков, а след това срещу него се обърна в атака и половината служебен кабинет. Тогава Недков подаде сигнали за политическата репресия на Радев срещу него като опонент в Европейската комисия, американското и всички западни посолства. 

Седмица преди изборите на същата репресия бяха подложени стотици членове и симпатизанти на ГЕРБ, за да бъдат сплашени да не организират предизборни прояви и да не гласуват. 

Ден след вота, който на територията на България се печели отново от ГЕРБ, а ИТН на Слави Трифонов поведе с гласове от машините в чужбина, на мушката на репресивния министър на Радев се оказа лидера на партията Бойко Борисов. Изпиталият терора Стъки веднага призова всички, които са срещу болшевишкия режим на прокремълския президент и искат да живеят в демократична държава да изразят позицията си утре, като отидат заедно с Бойко Борисов на разпита му в ГДНП на бул. "Александър Малинов" 1 в 9,30 ч.

Призивът му само за два часа е споделен от хиляди граждани във фейсбук, а симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна се готвят да покажат на Рашков, че терорът му не ги е уплашил, видя ПИК в социалните мрежи.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за понеделник - новата седмица започва с неочаквани събития за зодиите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за понеделник - новата седмица започва с неочаквани събития за зодиите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се скара на жените от ГЕРБ в Благоевград след екшън с кандидата им: Караниците ви не водят до добро на изборите. Няма да обявим до последно кандидата за президент, защото хората на Радев ни репресират - след бухалката Рашков, праща Минеков (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се скара на жените от ГЕРБ в Благоевград след екшън с кандидата им: Караниците ви не водят до добро на изборите. Няма да обявим до последно кандидата за президент, защото хората на Радев ни репресират - след бухалката Рашков, праща Минеков (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това