Мъже пребиха собственик на заведение и жена, притекла се на помощ

Крими

Мъже пребиха собственик на заведение и жена, притекла се на помощ

21567
преди 5 часа
Мъже пребиха собственик на заведение и жена, притекла се на помощ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама мъже нанесли побой на собственик на заведение в с. Василовци и на жена, притекла се на помощ на пострадалия, съобщиха от полицията в Монтана.

препоръчано

Мъжете на 53 и 27 г.,са задържани в РУ - Лом.

След извършеното престъпление двамата побързали да се покрият, но в резултат на незабавните и професионални действия, предприети от служители от Участък Брусарци, белезниците щракнали на ръцете им.

Съобщение за случилото се било получено на 21 септември. Двамата пострадали били транспортирани до болница, където след преглед мъжът бил насочен за домашно лечение, а жената - настанена за лечение, без опасност за живота. За случая е уведомена РП – Монтана, предстои внасяне на искане за задържането под стража до 72 часа на двамата арестувани. Работата по разследване продължава.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: За каква антикорупция говорим?! Асен Василев влезе с една гарсониера в политиката, а осъмна собственик на голяма сграда в центъра на София (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК