Мъжът на Диана Дамянова, пиарката на Киро, монтира "туй нещо, дето прилича на онуй нещо" срещу Паметника на съветската армия. Митрофанова да почерпи!

АВТОРСКИ НОВИНИ

Мъжът на Диана Дамянова, пиарката на Киро, монтира "туй нещо, дето прилича на онуй нещо" срещу Паметника на съветската армия. Митрофанова да почерпи!

95896
на 13.05.2022
Мъжът на Диана Дамянова, пиарката на Киро, монтира туй нещо, дето прилича на онуй нещо срещу Паметника на съветската армия. Митрофанова да почерпи!
Автор:   ПИК

Туй нещо, дето прилича на онуй нещо, е монтирано срещу МОЧА по инициатива на мъжа на Диана Дамянова, пиарката на Кирил Петков.

препоръчано

Човекът се казва Джеки Стоев и се пише за режисьор и писател.

Цялата мрежа ври от подигравки с шедьовъра, но не мога да разбера защо се пропуска чия е гениалната идея да го изхака насред София и да свали поне с 50% подкрепата за украинската кауза, да я превърне в карикатура на самата себе си.

Лошата пропаганда е контрапропаганда. На некадърниците трябва да се забрани да агитират, защото на практика работят за идеологическия враг.

Диана Дамянова е същата като Джеки Стоев, скулптурата и творението си „Просто Киро“ – неграмотна, зла, маниакална, обладана от бесове и претенция.

„Викът на украинската майка“ срещу МОЧА реабилитира МОЧА. Митрофанова може да почерпи.

А в чисто естетически план рядко някой творец би могъл да извае толкова органичен синтез между Цола Драгойчева в констипация и Ам-гъл от „Властелинът на пръстените“.

Сподели:
Бомба x
ШОКИРАЩО ОТКРИТИЕ: Котките разпознават имената на стопаните си ШОКИРАЩО ОТКРИТИЕ: Котките разпознават имената на стопаните си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Искам да съм благ, но държавните разходи излизат извън контрол, очаквайте наказателна процедура за България! При лошия ГЕРБ нито газът щеше да се вдигне, нито токът. Госпожа Бориславова вчера се обърка много по една особено важна тема (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Искам да съм благ, но държавните разходи излизат извън контрол, очаквайте наказателна процедура за България! При "лошия" ГЕРБ нито газът щеше да се вдигне, нито токът. Госпожа Бориславова вчера се обърка много по една особено важна тема (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това