Мъж е пострадал при опит на крадци да взривят банкомат край Москва

СВЕТЪТ ДНЕС

Мъж е пострадал при опит на крадци да взривят банкомат край Москва

3303
на 24.12.2015
Мъж е пострадал при опит на крадци да взривят банкомат край Москва
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Проявил излишно любопитство гражданин е пострадал в Подмосковието при опит на крадци да взривят банкомат. При появата на охраната престъпниците избягали, но един очевидец сам, по невнимание, задействал взривното устройство, съобщава агенция "Фокус", позовавайки се на РИА Новости.

„В един от денонощните магазини е Павловский Посад две неизвестни лица проникнали във фоайето, където са поставени два банкомата. Предполага се, че са заложили неустановено вещество под един от банкоматите, но след това се скрили, за да не бъдат забелязани от охраната. Очевидец на случилото се отчупил парче от веществото и го запалил, след което имало експлозия. В резултат на експлозията човекът е получил нараняване на ръката“, заяви представител на полицията в Москва.

препоръчано
свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК