МЪЛНИЯ В ПИК: Делян Добрев осъди Елена Йончева - съдът отсече, че е клеветница

АВТОРСКИ НОВИНИ

МЪЛНИЯ В ПИК: Делян Добрев осъди Елена Йончева - съдът отсече, че е клеветница

176622
на 20.01.2021
МЪЛНИЯ В ПИК: Делян Добрев осъди Елена Йончева - съдът отсече, че е клеветница
Автор:   ПИК

Делян Добрев осъди за клевета настоящият евродепутат от БСП Елена Йончева.

препоръчано

Решението за осъждането на Йончева е на Районен съд София и е за нанесени неимуществени вреди, изразяващи се в уронване на доброто име на Добрев в обществото и целенасоченото му злепоставяне, вследствие на поредица от изказвания в медиите и в Народното събрание.

Елена Йончева трябва да заплати на Делян Добрев 7 хиляди лева, по 1000 лв. за всеки отделен иск, плюс разноските по делото в размер на 589 лв.

Припомняме, че Добрев заведе дело срещу Елена Йончева заради системна и масирана организирана клеветническа кампания срещу него в качеството му на областен координатор на ГЕРБ за област Хасково през октомври 2017 година, което стана известно в медиите като "Кумгейт". 

Тогава в поредица от медийни изяви Йончева отправи към него редица неверни позорящи твърдения, включително му приписа извършването на престъпления, с което е накърнила неговите лична чест, достойнство и добро име в обществото, пише в решението на магистратите. Съдът отсече, че твърденията й са неверни и тя е клеветница.

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това