Вход
София
Времето в София 5 o C

МЪЛНИЯ В ПИК! Корнелия изхвърля Валери Жаблянов

МЪЛНИЯ В ПИК! Корнелия изхвърля Валери Жаблянов

на 19.06.2019
129813
41
МЪЛНИЯ В ПИК! Корнелия изхвърля Валери Жаблянов
Автор: ПИК
19.06.2019
41
129813

Лидерката на БСП Корнелия Нинова стартира чистка на неудобни сред ръководството.

Пръв жертва ще падне членът на Изпълнителното бюро на столетницата Валери Жаблянов. Оскандалената Нинова лично му го заявила в очите, като го изгонила от последното заседание на тясното ръководство на партията.

Това научи ПИК от отлично информирани източници на "Позитано" 20.

Валери Жаблянов не получил традиционния есемес да се яви на заседанието, но въпреки това отишъл. Тогава Нинова му заявила, че не го иска в Изпълнителното бюро, защото ще предложи на Националния съвет, който ще се събере на 30 юни, той да бъде изключен от малкото ръководство. След което го изхвърлила от заседанието.

Жаблянов беше шеф на комисията, избрана от Националния съвет да изготви политическия доклад пред смехотворния, свикан от самата Нинова конгрес. Комисията заседава 7 часа преди конгреса и след бурни скандали и спорове с верните на председателката хора успя да запише в документа критичните оценки за работата ѝ в партията.

За пръв път пред конгрес на БСП политическият доклад трябваше да бъде представен не от лидера на партията, а от друг неин представител - в случая от председателя на комисията, заседавала по него, Валери Жаблянов.

ПЪРВО В ПИК TV: Пеевски на работа, Корнелия Нинова - не (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV: Пеевски на работа, Корнелия Нинова - не (ОБНОВЕНА)

Парламентът ще разгледа окончателни промени в Закона за...

на 19.06.2019

След цирка, който Нинова разигра на конгреса със симулираната си оставка, Жаблянов дълго отказваше да се включи в панаира, като прочете доклада. Накрая главният докладчик го прочете, но пред почти празната зала 1 на НДК.

Преди това Нинова се разправи още веднъж с Жаблянов, като го остави на разтерзанието на депутатите и те го принудиха да напусне зам.-председателския пост на Народното събрание, а БСП остана без представител в ръководството на парламента.

Сподели:
свързани новини
ХИТ В МРЕЖАТА: Нинова измести Иванчо и Марийка ХИТ В МРЕЖАТА: Нинова измести Иванчо и Марийка
Врътката с оставката на Корнелия Нинова като лидер на...
на 19.06.2019
Напиши коментар »
(41)
1
сеч между шумкари и марксисти започва !
2
ВСЕ едно утре няма да има държава ...така се държат БСП ..мародери до ПЛАДНЕ ..а сетне народа ...БИ маа му ..
3
На мракобесна партия, зла Импексова свеня, за да ги държи във вечна опозиция, докато ги ограби и ликвидира, както направи с партията на Мавъра. Импексовата Барсла е ясна, това лъжливо, крадливо, и миризливо противно и злобно женище, е жадно за власт та две не види! Но и СС Момата, беше същата противна и гнусна, лъжлива и крадлива болшевишка курабия, и тя като Импексовата свиня оставка не подаваше, да неговорим и за бившата му крадлива кучка Йо. После подаде като Барсалата, оставка тип, ”Тати ще ми купи колело а ма друг път” . Затова винаги съм се чудела, коя от трите червени курабии е по вредна за България. Не, че при Румен Пъпката, Импексовата БСПдирастия, ще цъфне и ще върже! Тоя мерзавец, откакто спря да вдига самолета, и близа сладоледа на Путин, от него и чеп за зеле не става!!
4
АМА ВСЕ ПАК кори нали е човек ...поне прилича на такова ...защо компроментира БОГ нашия СЪЗДАТЕЛ и се държи като животно ..
5
ЕДИН ПО ЕДИН, ДО ЕДИН ! ОСТАНАХА МАЛКО.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
И за тая Импексовата крадлива и лъжлива пачавра, ще и дойде края. Дано да не е, като на самозаклалсия пред Посрано, нене фен!!!
8
КАКО КУРИ, ДРУГАРЯ КУТЕВ СЪЩО ЗЛОСЛОВИ СРЕЩУ ТЕБ! РЕЗНИ МУ ТИКВАТА!
9
Стига трихте истината!Сайта ви е да се разтоварвате плюейки Нинова,Йончева и президента.
10
Мали-и-и- и тази Е по-опасна и от Гочето Тарабата ще избеси всички но дали ще има толкова дървета пред Позастрано а пък трябва да намери и заместник на палача македонец но Кирето ще свърши тази гадост и ще ги опъва за краката като предшественика си И ще получи орден ''Стара планина'' и никой няма да види дали някой се пули-плезе на кака Курни.......????
11
А да си спомняте за какво го свалиха от зам.председателското място в НС?????? Не помните ли бе? Нещо за Народния съд каза....ама вие не помните нали?
12
Май май е внедрена да разсипе БСП - някой още съмнява ли се?
13
е внедрена,а не да му прислужва.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Благодаря предварително!
16
ние говорих ме с Валери,няма нищо такова
17
Докога ще я търпят ТАЗИ? Тя е най удобният за ГЕРБ противник! БСП удариха дъното!На изборите 5%,даже са много!
18
Вярно е. Изхвърли ме мръсницата. Майка и ше е б...аскетболистка.
19
Влиза Курнито в кръчмата в Крушовица.Всички им се радват и им ръкопляскат.Умилена Курнито на висок глас обявявя"Черпа всички и всеки да си поръча каквото иска.Пак ръкопляскания и аплаузи.Когато кръчмаря направил сметката и обавил сумата кака Курни пак обявила на всеослушание"Отеглам поръчката".
20
да даде на Народния съд другаря Жаблянов,врага с партиен билет.
21
Гробарчета, явно сте доста ограничени умствено, стилът и граматиката в коментарите го доказват, Бог да пази България от тази посредсвеност.!
22
Много бърза, БСП трябва да се съсипва бавно и постепенно, но ритмично. И за тая работа не става....
23
До всички комунисти-извозването към Бузлуджа ще стане с каруци и магарета, всички да си носят храна и напитки, памперси и т.н. Ваша :К.Импексова
24
тая като я изхвърлят, ще се случи със страшни червени шутове!!!!!!
25
Да даде обяснение как го е придобил този народен мишок !
26
Стойнев го е наколадил, не си понасят миризмите двамата.
27
И склонност към шизофренна злоба
28
Нинова ще закрие БСП Тази седесарка затова е внедрена в партията. Не виждат ли нейните членове,че тази няма нищо общо с БСП колкото по бързо я изгонят най позорно толкова по добре
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
ВАЖНО !!!!!!!!!!!!!!!!!! СМИЛЕТЕ СЕ НАД К. НИНОВА !!!! УВАЖАЕМИ !!! Г-ЖА НИНОВА Е В КРИТИЧНА ВЪЗРАСТ !!! В ТАЗИ ВЪЗРАСТ, ЖЕНИТЕ ЧЕСТО СМЕНЯТ НАСТРОЕНИЯТА СИ , ОЦЕНКИТЕ ЗА ЗАОБИКАЛЯЩИТЕ ФАКТИ, ОСОБЕНО СА КРИТИЧНИ КЪМ МЪЖКАТА ЧАСТ, ИМАТ ОСОБЕНА НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТ !!!!! СЕГА, ТОЗ ЖАБЛЯНОВ , НА ТАЗИ ВЪЗРАСТНА ДАМА И Е ЯСНО, ЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПРИНЦ, ТОВА СА ПРИКАЗКИ ЗА МЛАДИ, НАИВНИ МОМИЧЕТА, ТЯ ВЕЧЕ Е В ОСОБЕНА ВЪЗРАСТ, ЗАТОВА РЕЖЕ ИЗ КОРЕН !!!! БСП Е ОЦЕЛЯЛА ДО СЕГА, ЗАЩОТО ВИНАГИ НАЧЕЛО СА БИЛИ МЪЖЕ !!!! СЕГА КОРИ , В ТАЗ КРИТИЧНА ВЪЗРАСТ , ВКАРА И СТОЛЕТНИЦАТА В КРИТИЧНОСТ !!!!!!!!!!!!! Е,ВРЕМЕ И БЕШЕ !!!!!!!!!!!!!!!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Кака Кури за пореден път доказва,че е спец в ликвидационните сделки!!Особенно в сбогуването с персонала на ликвидираните от нея фирми!Накрая няма да има и пенсиониране по възраст и заслуги!!
33
Импексова разби БСП ! Направи сама това, което всички свободомислещи хора в България през последните 70 години желаеха и мечтаеха, но не множаха да постигнат- да унищожат партията -столетница, партията- мъчителка на генерации българи! Долу БКП- БСП! Благодарим ти Корнелия!
34
МОЖЕ ЛИ ЕДИН БОКЛУК ДА ИЗХВЪРЛИДРУГ!!! ХА-ХА-ХА
35
Силно подозирам, че на самия Жаблянов дълбоко не му се занимава.
36
Еееееех , тази селянка ако беше работлива ,колкото е злобна и алчна , знаете ли колко декара би могла да изкопае ? Вместо да и дават да се занимава с червените партийни номенклатурчици , дайте и една мотика и я пратете на къра. Даже дайте мотика и на Милиончева - може след това да живне пазара на домати и краставици! Тия двете и без това за нищо не стават!
37
Врагът с партиен билет винаги е бил актуален от режима на Сталин и до днес дори и в "най демократичната партия БСП" в България Той е най удобният начин за прочистване на всеки инако мислещ та дори и Жаблянов твърд комунист изразил се за историческата необходимост от народния съд след 9 9 1944г. Всеки диктатор / Нинова е с такива силни наклонности /употребява този похват.А битката с инако мислещите бизнесмени в БСП ще е много интересна на фона на набирането на субсидии .за партиите особено ако е почетен руски консул но това ще бъде друга тема
38
БРАВО НА КОРНЕЛИЯ СМЕЛО И НАПРЕД!!!!!
39
Почвай ги Корнелия!!! Станишко, Свинаря, Бригадира, Уеуе мауе, Дъбича и вся осталная сволач от националния съвет...
40
Мачкай мачкай Нинова за сетен пат с ду-пе-то си оная работа на Баце !
41
Сталин и той така, навремето постъпил, след една теетрално подадена и след „големи“ молби, отеглена октавка!!!? Жалко, само дето в България си нямаме Сибир, кдето „бащата на народите“ изпратил всички, имали неблагоразумието да се зарадват на неговата „оставка“!?-Дерзай Корни и помоли Решетников и Путин за Сибир!!??
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 7105
архив

Из статистиката на КАТ: - Пияните водачи на моторни превозни средства игнорират  масово знака СТОП. - Дрогираните водачи на моторни превозни средства дисциплинирано спират на знака СТОП и чакат да светне зелено.

 

няма нови новини
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
сега
1148
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на официалната церемония по повод 75 години от освобождаването на бившия концлагер Аушвиц-Биркенау (ОБНОВЕНА)
x
Виждали ли сте такова същество? (СНИМКИ)
x