Мълния удари рок фестивал в Германия

Европа

Мълния удари рок фестивал в Германия

5700
на 06.06.2015
Мълния удари рок фестивал в Германия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

33-ма души пострадаха тази нощ на територията на рок фестивала Rock am Ring в град Мендих, провинция Райнланд-Фалц, Германия.

препоръчано

Причината е мълния, който е паднала във фестивалната зона.

Ранените са получили първа помощ на територията на фестивала, след което са били приети и в близката болница. Шестима от пострадалите се намират в тежко състояние, съобщава Rheinische Post. Ранените са както от публиката, така и служите от персонала на фестивала.

Мълнията е ударила на няколко места. Поразени са както бекстейдж зоната на сцената, така и един от къмпингите.

Няма загинали, като ранените са предимно от косвени токово удари и хора със сърдечно-съдови проблеми.

В петък вечерта заради лошото време бяха отложени няколко концерта, основният от тях бе на ди-джея Фриц Калкбренер. Организаторите публикуваха съобщение с предупреждение за прогнозата за времето на страницата на фестивала във Фейсбук.

Фестивалът Rock am Ring е един от най-големите рок фестивали в Европа, като организаторите очакваха повече от 90 хиляди посетители. Тази година той се провежда в близост до летището на Мендих.

Днес програмата на фестивала е продължила по график.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК