Наградиха Реал за титлата (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Наградиха Реал за титлата (СНИМКИ)

17286
на 12.05.2024
Наградиха Реал за титлата (СНИМКИ)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новият шампион на Реал Мадрид беше награден официално за 36-тия си трофей на Ла Лига. Това се случи днес на обяд на базата на клуба.

препоръчано

Тимът на Карло Анчелоти спечели титлата още миналия уикенд, но празненствата бяха отложени заради реванша с Байерн Мюнхен в полуфиналите на Шампионската лига. 

Официално трофеят на тима беше връчен на едно от игрищата на клубната база, където всички футболисти и треньори, облечени в костюми, получи приза от представители на Ла Лига.

След това тимът се отправи с автобус към центъра на Мадрид, където да сподели емоциите си с феновете. Хиляди се стекоха пред общината на Мадрид и пред емблематичния фонтан "Сибелес", предаде "Гол.бг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК