Нагъл апаш рани младеж при грабеж в Бургас

Региони

Нагъл апаш рани младеж при грабеж в Бургас

4847
на 26.03.2015
Нагъл апаш рани младеж при грабеж в Бургас
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Млад мъж е пострадал при грабеж тази нощ в района на „Капчето” край к-с „Меден рудник”, съобщиха от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Бургас, предаде агенция "Фокус".

препоръчано

Снощи около 23.50 часа в Четвърто Районно управление „Полиция” - Бургас е получено съобщение от „Шокова зала” при Многопрофилната болница за активно лечение - Бургас за приет пострадал при грабеж млад мъж, осъществен в района на „Капчето” край ж.к. „Меден Рудник”.

Пострадалият е 26 годишен бургазлия, който около 20.35 часа се срещнал със своя 24-годишна позната от социалната мрежа и с автомобила й отишли в землището на кв. „Горно Езерово”, на около 1 км вдясно от автобаза „Капчето”. Малко по-късно при тях дошъл приятел на жената, който нанесъл побой на бургазлията, произвеждайки изстрел с газово оръжие по него.

Нападателят заедно с жената се оттеглили, отнемайки от бургазлията мобилен телефон и сумата от 220 лв. Потърпевшият е приет за лечение в „Неврохирургично отделение” с диагноза „контузия на главата и мозъчно сътресение”, без опасност за живота.

При извършения на местопроизшествието оглед е намерен и иззет мобилния телефон на бургазлията. Работата по случая продължава.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК