НАГЪЛ ОПИТ: Обвиненият в шпионаж Николай Малинов напирал за среща с Решетников и Малофеев

Политика

НАГЪЛ ОПИТ: Обвиненият в шпионаж Николай Малинов напирал за среща с Решетников и Малофеев

16131
на 26.01.2021
НАГЪЛ ОПИТ: Обвиненият в шпионаж Николай Малинов напирал за среща с Решетников и Малофеев
Автор:   ПИК

Обвиненият в шпионаж Николай Малинов е направил нагъл опит да се срещне тези дни с обявените за персона нон грата генерал Леонид Решетников и Константин Малофеев. Съдът обаче е отказал на председателя на българското Национално движение "Русофили".

препоръчано

Николай Малинов проговори същевременно за драмата "Путин - Навални", има ли нелегален дворец държавният глава на федерацията и как това се отразява на отношенията по нашите политически върхове в триъгълника между "Дондуков" 1 и 2. 

"Да, нас, мен ме преследват като лидер на партията Възраждане на отечеството. Преследват ме за връзки с Решетников и за организиране на концерти и представяне на книги. Нямам достъп до секретна информация. От 1978 година е последният осъден за шпионаж. Обиден и осквернен се чувствам, затова се прибрах от Русия. Вярвам на българския съд и се надявам, че той ще ме оправдае. И съдът можеше да ме пусне, и прокуратурата сега. Съдът скоро за 5 дни ми отказа да ме пусне да се срещна с колегите  си Малофеев и Решетников от Единна Русия", посочи обвиненият в шпионаж кремълски орденоносец пред Би Ти Ви.

Той обясни, че пускането му в Москва е станало през адвокатите.

България е по-силна заедно с Русия, така е и за Европа, каза Малинов, като предупреди, че другото би означавало война. Защото ценността мир била силно подценена. Той симпатизирал на проекта "Европа".

По-нататък Малинов заговори с мантри като богомили, християнство и държава на духа, които са типични за България. Той не скри обаче, че е против военните структури на НАТО.

Сподели:
Бомба x
4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си 4 зодии, които не обичат да привличат внимание към себе си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов във Велинград: Милиони дълг завари кметът. Жена от тълпата: Вярваме ви! Корнелия да си ходи на Крушовица (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това