Над 11 000 туристи са се дивили на "Баба Вида" от началото на годината

Региони

Над 11 000 туристи са се дивили на "Баба Вида" от началото на годината

5876
на 14.08.2015
Над 11 000 туристи са се дивили на Баба Вида от началото на годината
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От началото на годината до края на юни броят туристи, посетили крепостта „Баба Вида” във Видин е 11 500 души. Това съобщи Красимира Стоянова, екскурзовод в крепостта, цитирана от "Фокус".

препоръчано

„Това са всички туристи – ученици, българи, чужденци, всички, които са посетили крепостта през този период. Круизните кораби акостират и хората задължително идват да видят „Баба Вида”. Организираме и други мероприятия и интересът и посещаемостта през лятото се повишават”, обясни екскурзоводът на крепостта.

Красимира Стоянова посочи, че в списъка с мероприятия на територията на крепостта са представяне на книги, концерти, сватби, пиеси, които са масово посещавани от видинчани и от много чужденци. „През летния сезон в крепостта кипи живот”, заяви Стоянова.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 72
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК