НАПАСТ: Цигани горят гуми и тровят цял град - няма кой да ги накаже (СНИМКИ)

Региони

НАПАСТ: Цигани горят гуми и тровят цял град - няма кой да ги накаже (СНИМКИ)

32346
на 10.12.2019
НАПАСТ: Цигани горят гуми и тровят цял град - няма кой да ги накаже (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Цигани, живеещи на девненската "Гъбена махала“ горят гуми и пластмаси, сигнализира гражданин, пожелал анонимност. На нарушението той станал очевидец в събота (7 декември) и направил снимки на горящите опасни отпадъци.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Своевременно е подал и сигнал на телефона на дежурния по община, но не знае какво е развитието на случая и има ли установен нарушител и санкциониран ли е той, уточнява "Девня древна и модерна".

От местната община за пореден път съветват гражданите в почивни и празнични дни да подават сигнали за екологични нарушения на "зеления телефон" на РИОСВ-Варна – 0884 290 634 или на телефон 112.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК