Напрежение в Музикалния театър заради избора на Еделина Кънева за директор

КУЛТУРА

Напрежение в Музикалния театър заради избора на Еделина Кънева за директор

12406
на 14.11.2022
Напрежение в Музикалния театър заради избора на Еделина Кънева за директор
Автор:   ПИК

Напрежение сред трупата на Музикалния театър.

препоръчано

Причината - изборът на нов директор. Министерството на културата официално оповести днес, че Еделина Кънева застава начело на оперетата, а досегашната директорка Марияна Арсенова не е класирана.

В подписка две трети от артистите застават зад Арсенова и искат министъра на културата да отмени резултатите от конкурса, пояснява БНР.

Близо 200 души от музикалния театър са се подписали в подкрепа на Марияна Арсенова. Твърдят, че има пропуски и нарушения при провеждането на конкурса, че в последните 7 години досегашната директорка е постигнала финансова стабилност, а салоните на театъра са пълни.

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
ЛЮБОПИТНО: Вулкан ли ще е причината за края на света ЛЮБОПИТНО: Вулкан ли ще е причината за края на света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов след разкритията за манипулация на вота: Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите! Кирил Петков сигурно държи кода в джоба си. Всячески искат да отидат на избори, защото колкото повече време минава, далаверите им излизат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК