Наско Сираков: Левски е погасил колосална сума към НАП

Топ новина

Наско Сираков: Левски е погасил колосална сума към НАП

9537
на 17.09.2023
Наско Сираков: Левски е погасил колосална сума към НАП
Автор:   ПИК

За последните пет месеца Левски е погасил малко над 3 милиона лева от задълженията си към НАП. Това разкри собственикът на клуба Наско Сираков в интервю за "БГ Радио".

препоръчано

26-кратният шампион на България има дълг към държавата от над 11 млн. лв. и беше изправен пред фалит, защото наруши няколко споразумения.

От "Герена" вече плащат редовно и през юни от Левски официално обявиха, че в периода 01.03.2023 г. до 30.06.2023 г. са били изплатени 1 980 918,72 лв. 298 876,16 лв. от сумата са били набрани по дарителката кампания в полза на клуба, 585 595 лв. от кампанията за увеличаване на капитала на дружеството, още  810 119,59 лв. самостоятелни вноски от страна на клуба и текущи задължения за периода в размер.

Простите сметки сега показват, че от "Герена" продължават да чистят дълга. "Най-важният мач за Левски е този с НАП", категоричен беше Сираков.

"Държавата винаги е била приоритетна. Ще направим всичко възможно да имаме и споразумение с агенцията, което трябва да изпълняваме. Нормално е треньорите и футболистите да имат високи амбиции. Ще дойдат мачове с равенства и загуби – няма да е станало нищо страшно. Най-важният мач на Левски остава с НАП. Всякакви други спекулации не са толкова важни. Най-важно е да изчистим Левски от всички задължения и тогава да градим отбор, с който да гоним титла, каза още Сираков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с хороскоп за 30 септември - Овните се радват на успехи, Телците са на обратния полюс
ПИК TV x
Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО) Легендата Нешка Робева гневно пред ПИК TV: Цялото ПП са нагли престъпници (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК