НАСРЕД ПАНДЕМИЯТА: Милионерската щерка на Андрей Райчев обърна болница на дискотека - протестърката Ружа купонясва във ВИП стая (ВИДЕО/СНИМКИ)

Политика

НАСРЕД ПАНДЕМИЯТА: Милионерската щерка на Андрей Райчев обърна болница на дискотека - протестърката Ружа купонясва във ВИП стая (ВИДЕО/СНИМКИ)

316574
на 30.11.2020
НАСРЕД ПАНДЕМИЯТА: Милионерската щерка на Андрей Райчев обърна болница на дискотека - протестърката Ружа купонясва във ВИП стая (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Насред пандемията щерката на червения бос Андрей Райчев шокира цяла България със скандално видео от болница, видя ПИК. Милионерската дъщеря Ружа Райчева е обърнала лечебното заведение на дискотека, танцувайки и подскачайки, докато в съседното отделение вероятно умират заразени с коронавирус.

препоръчано

В същото време хиляди българи нямат достъп до болнична помощ.

Райчева е настанена съвсем сама в голяма стая, в която иначе има още три легла. Те обаче са незаети и така тя реално ползва ВИП стая, в която си прави, каквото иска, чекнейки се в нещо подобно на танца на Боримечката.

"Как е в болницата? Ей така - she’s a super queen!
От много отдавна все искам да се снимам как танцувам, ето че трябваше нещо гадно да ме провокира.. но аз съм много доволна от резултата", пише щерката на червения бос от болницата, която бе първа на мятането яйца по площадите през лятото, гаврейки се корона кризата. 

Ето и видеото, заради което потребители в социалните мрежи отново се питат дали всичко е наред с психичното здраве на Райчева.

Припомняме, че това е вторият скандал, който тя предизвика с изцепките и във фейсбук. Както ПИК съобщи преди време, дъщерята на Андрей Райчев бе сред най-фанатичните протестъри върл поддръжник на менте бабикяновците, докато в същото време татко й и някогашен политкомисар шества из студиата и се прати на независим социолог.

Самата тя пък не е ясно срещу какво протестира, защото статуквото на прехода й е осигурило живота на богата милионерска наследница, която няма нужда нито да работи, нито да си гради име. Зад нея са пачките, връзките и голф курортите на татко, който за капак я е направил и член на борда на фирмата си за социологически проучвания "Галъп"! Ружа мята яйца на площада, а после агенцията й вади "обективни" данни за политическите настроения на народа.

Това обяснява защо "Галъп" години наред дава тотално измислени данни в полза на партията-майка на Райчев и Виза Недялкова - БСП, които биват опровергани всеки път от демократичния народен вот. 

Сега пък освен на площада, се гаври с лекарите и от болницата, която е обърнала на дискотека насред черната пандемия. 

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това