НАХАЛСТВО! Рапърът със средно образование Ицо Хазарта гази закона в деня за размисъл - напира за Брюксел с пошъл клип

Акценти

НАХАЛСТВО! Рапърът със средно образование Ицо Хазарта гази закона в деня за размисъл - напира за Брюксел с пошъл клип

198090
на 08.06.2024
НАХАЛСТВО! Рапърът със средно образование Ицо Хазарта гази закона в деня за размисъл - напира за Брюксел с пошъл клип
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Рапърът със средно образование Ицо Хазарта неистово напира за Брюксел. Бутаният от Лена Бориславова псевдо певец, демонстративно гази закона, след като агитира за себе си с пошъл клип. Това сигнализира журналистката Виктория Георгиева.

препоръчано

Ето какво пише тя във Фейсбук, възмутена от безпардонното погазване на изборното законодателство и използването на момиче в неравностойно положение за политическа реклама:

“Днес е ден за размисъл и се забранява предизборната агитация. Винаги има нарушения, но преди малко ми попадна агитационен клип на Ицо Хазарта, кандидат за евродепутат, в който той не просто се саморекламира, но е пльоснал и момиче от дом, на които е помогнал финансово по време на депутатството си - безспорно, заслужаващо уважение действие, макар аз лично да изпитвам съмнение относно подбудите му.

Та, изтъпанчил се Хазарта и рекламира себе си, призовавайки 30 000 да му гласуват доверие, за да отиде в ЕП - ех, това толкова лелеяно място от всеки наш (псевдо)политик.

Рекламира се с момичето, гледайки ни леко пренебрежително, обяснявайки как и е помогнал, като и тя вмъква 1, 2 думи, които трябва да ни убедят какъв отличен избор би бил той.

Всъщност оставете, че е ден за размисъл - това е най-малката драма. Отлично знаем, че от коалицията на въпросния винаги са били над тези неща, включително и Конституцията е врата у поле за тях. Но пък да прибегнеш до момиче в неравностойно положение - и то като фон на словоизлиянията ти - е пореден връх както за Хазарта, така и за издигналите го формации.

Затова днес наистина добре помислете. И утре гласувайте, гласувайте за по-малко такива хора и партии в политиката“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК