Националната гвардия го закъса, 118 щата са вакантни

Животът днес

Националната гвардия го закъса, 118 щата са вакантни

14130
преди 8 часа
Националната гвардия го закъса, 118 щата са вакантни
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

118 вакантни длъжности за войници в Националната гвардейска част (НГЧ) са обявени със заповед на командира на военното формирование.

препоръчано

100 от тях са за длъжност „гвардеец“, а останалите за „младши шофьор“, „младши охранител“ и др.

Желаещите трябва да подадат лично заявление до командира на НГЧ чрез структурите на Централното военно окръжие по местоживеене до 1 ноември 2024 г.

Конкурсът ще се проведе на 26 и 27 ноември 2024 г. Той включва оценка на психологичната пригодност, изпит по физическа подготовка на кандидатите за приемане на военна служба, тест за проверка на общата култура, както и събеседване.

свързани новини

Сред условията за кандидатите са: минимум средно образование, да са годни за военна служба, психически пригодни, да не са осъждани.

Всички условия, на които трябва да отговарят, както и необходимите документи и критериите за подбор на кандидатите, са посочени в обявата за конкурса, публикувана в интернет страницата на Министерството на отбраната на 19 септември 2024 г., рубрика „Документи“ – „Обяви и конкурси“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК