НА ПРИЦЕЛ: Ще чуе ли дружка на Доган “Отстранен от длъжност“, докато е под домашен арест

Акценти

НА ПРИЦЕЛ: Ще чуе ли дружка на Доган “Отстранен от длъжност“, докато е под домашен арест

103825
преди 6 часа
НА ПРИЦЕЛ: Ще чуе ли дружка на Доган “Отстранен от длъжност“, докато е под домашен арест
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Царуването като феодал в Община Минерални бани на кмета Мюмюн Искендер е поставено под прицел.

препоръчано

Възможно е да бъде поискано отстраняване от длъжност на Искендер, обявиха от прокуратурата след вчерашното заседание на Апелативния съд в Пловдив.

Наблюдаващият прокурор Ангел Кънев посочи, че разследването продължава и тепърва предстои прецизиране на обвиненията спрямо всеки един участник в групата. Преценката за искане за отстраняване от длъжност ще бъде направена в зависимост от събраните доказателства, уточнява "24Родопи“.

Апелативните магистрати оставиха под домашен арест Искендер и служителя в администрацията Байрям Иляз.

Според прокуратурата кметът, синът му Али Али и Байрям Иляз, са действали като организирана престъпна група. Обвинението визира документни и данъчни престъпления, пране на пари, подкуп, неправомерно придобиване на средства от европейските земеделски фондове.

За мярката на Али Али съдът ще се произнесе на следващо заседание, тъй като вчера адвокатът му не се яви по здравословни причини.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за последния работен ден от седмицата - Близнаците стават жертва на интриги, успехът намига на Раците
ПИК TV x
ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО) ПИК TV! МВР изнесе последни данни от подготовката на изборите и пресичането на купения вот. Министър Илков отговори на Иван Демерджиев (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК