НА СУХО! Руски депутат иска да забрани казаните за домашна водка

Азия

НА СУХО! Руски депутат иска да забрани казаните за домашна водка

5741
на 19.09.2018
НА СУХО! Руски депутат иска да забрани казаните за домашна водка
Автор:   ПИК

Руският депутат Виталий Милонов внесе предложение за забрана на казаните за домашна водка, съобщава РИА Новости.

препоръчано

Народният избраник дори предлага да се дава награда за всеки натопил съседа си, че има такова нелегално устройство за производство на алкохол. Депутатът дори намекна за въвеждането на сух режим страната и призова големите производители на алкохол, в такъв случай да започнат да произвеждат лимонада.

От своя страна президент Съюза на производителите на алкохол в Русия Игор Косарев подкрепи идеята на Милонов. Според него обаче трябва да се забрани и продажбата на неголемите са апарати за самогон, които обаче могат да произвеждат промишлени количества от концентрата. По думите му цели села или дори неголеми провинциални райони в страната купува домашна водка от един човек, купил си такъв казан за промишлена употреба.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор АСТРОЛОГИЯ: Въздържайте се от покупки - рискувате да пипнете венерическа болест, ако правите секс със случаен партньор
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 196
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това