Недялко Недялков: Кога на ЕС ще му "светне" за държавния преврат у нас? И че двама подсъдими олигарси плащат на кабинета и МВР за главата на Иван Гешев?

КОМЕНТАРИ

Недялко Недялков: Кога на ЕС ще му "светне" за държавния преврат у нас? И че двама подсъдими олигарси плащат на кабинета и МВР за главата на Иван Гешев?

151452
на 07.04.2022
Недялко Недялков: Кога на ЕС ще му светне за държавния преврат у нас? И че двама подсъдими олигарси плащат на кабинета и МВР за главата на Иван Гешев?

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Брюкселската клиентела на Сорос от ЕС щяла да спира евросредствата за Унгария, понеже Орбан не спазвал „върховенството на закона“.

препоръчано

Това, разбира се, е жалък цинизъм. Не успяха с пропагандата, не успяха с милиардите за „обединение“ на опозицията срещу ФИДЕС, Орбан ги отвя като куцо пиле домат на вота в неделя и сега ще си отмъщават на цял един народ.

Ако ЕС трябва да инспектира „върховенството на закона“ (щампа, изпразнена от съдържание, банална опорка на неолибералите за терор над националните държави), то трябва да го направи не в Унгария, а в България. Тук законът и разделението на властите се газят системно на най-високо институционално ниво – от премиера, правителството и министъра на правосъдието.

В последната година те посветиха цялата си енергия и ресурс във взломяване на независимата съдебна система. И в инатливо посегателство над абсолютно суверенната по Конституция фигура на главния прокурор.

Секретарката на Христо Иванов – Бойкикев , адвокат с отнети права, бе назначена за правосъден министър с една единствена задача: да вземе главата на Иван Гешев. И това дори не се крие от управляващите. Напротив, артикулират го като повод за гордост.

А Иван Гешев, харесван или не, е избран напълно легитимно, със седемгодишен мандат от пленума на ВСС. По процедура, наложена от самия Христо Иванов – Бойкикев, докато лентяйстваше като министър на правосъдието в един от кабинетите на Бойко Борисов.

Дали в Брюксел знаят това? Дали подозират, че у нас бе извършен прокремълски държавен преврат от президента на републиката? Дали съзнават, че в европейска България изпълнителната власт се меси грубо в съдебната и саботира дейността на държавното обвинение с ежедневни медийни провокации? Дали знаят, че двама подсъдими олигарси – бегълци (Васил Божков и Цветан Василев) плащат на политически партии, за да свалят главния прокурор? А дали знаят, че шефът на МВР арестува лидера на опозицията без прокурорска и съдебна заповед, че обискира дома му пред очите на деца и внуци?

Знаят, разбира се. Но си запушват ушите, защото в България управляват слугите на Сорос, наемниците на либерастията и защото властта им е удобна. Брюксел е пълно менте, чиновническа клика от безполезни фанфарони, които издържаме с данъците си. Битката им е да подменят нормалните семейни ценности, християнството и прагматичния патриотизъм с перверзията на мултикултурализма.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК