Недялко Недялков: Позорно прокуратурата "изпра" тримата терористи от метрото

АВТОРСКИ НОВИНИ

Недялко Недялков: Позорно прокуратурата "изпра" тримата терористи от метрото

116653
на 11.05.2021
Недялко Недялков: Позорно прокуратурата изпра тримата терористи от метрото

Прокуратурата решила да освободи от наказателна отговорност тримата, които спряха метрото в час пик – Еленко Божков, съветник на президента, Минчо Спасов, адвокат на Мая Манолова, Светослав Трайков, депутат на Мая Манолова и таен списувач в сайта “Информиран-нет”.

препоръчано

Щели да им наложат само административно наказание – глоба. Понеже имали...чисто съдебно минало и добро образование.

Ето защо сме на това дередже. Институциите отказват да съблюдават закона и действат конюнктурно. Да не разсърдят случайно “партиите на протеста”.

Говорим за саботаж срещу стратегически обект от национално значение. Това може да се тълкува като терористичен акт, по глава първа от НК – престъпления срещу републиката. Застрашен е бил животът на стотици пътници.

А утре като нищо Еленко Божков ще бъде посочен за служебен министър на енергетиката (а може би точно по тази причина го "изпират" точно днес?)

Светослав Трайков пък отново ще се яви за депутат и ще ехидничи от парламентарната трибуна.

Какво стана, впрочем, с хулиганите, които посегнаха на майка и двете й деца пред Румънското посолство? А с ония, които оскверниха сградите на военно министерство и няколко столични черкви?

Понеже няма оправия, ония "горе" са с миши сърца и все в задкулисни договорки, съвсем скоро от новото Консервативно-патриотично движение ще ви предложим да се присъедините към нас. И да поведем заедно битката за нормалност.

По всички заложени в Конституцията способи.

Щом властта не иска, ще се наложи ние да гарантираме законността и реда в държавата.

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 157
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това