Недялко Недялков пред ТВ Европа - за новото ОФ около Радев: Мутренският модел на прехода влезе в НС през Слави, Дончева и Атанас Атанасов

АВТОРСКИ НОВИНИ

Недялко Недялков пред ТВ Европа - за новото ОФ около Радев: Мутренският модел на прехода влезе в НС през Слави, Дончева и Атанас Атанасов

141407
на 18.04.2021
Недялко Недялков пред ТВ Европа - за новото ОФ около Радев: Мутренският модел на прехода влезе в НС през Слави, Дончева и Атанас Атанасов
Автор:   ПИК

Тъжно корабокруширахме в илюзиите си за демократичен парламент. В момента нивото е "Мика Зайкова" и това е най-честата еманация, най-честата метафора на грамотността. Отива му на това Народно събрание Мика Зайкова.

препоръчано

Това заяви пред ТВ Европа собственикът на Агенция ПИК Недялко Недялков.

"Това е едно евтино дефиле на злобата, издържано от всички нас. Какво обединява всички тези нови партизани, това ОФ? - Обединява ги омразата срещу Бойко Борисов. Те са задвижени единствено от злобата и келепира. В този смисъл тяхното обединение е изключително мимолетно. То ще се простира до хоризонта на амбициите им - а именно - да променят сегашното статукво, защото има много изгладнели", заяви той.

Недялко Недялков даде за пример новия-стар депутат Христо Иванов, който иска да осребри амбициите си за власт и по-конкретно - да бъде главен прокурор.

"Злободневието те приземява и те кара да бъдеш изключително отчаян за състоянието на българския модел през 2020-2021 и то по време на пандемия! Българският избирател отхвърли един работещ модел, едни хора, които имат знанията, опита, визията и ги смени с една шайка, която иска да седне в едни кресла в името на тоталната липса на ценности", заяви още той.

Недялко Недялков бе категоричен, че мутренският модел на прехода е влязъл в 45-то Народно събрание през Слави Трифонов, Дончева и Атанас Атанасов.

Според него неслучайно наричат Слави Трифонов "Демонът на българския преход". 

"Тези хора са "скелетите от гардероба". Атанас Атанасов сякаш е най-обединителната фигура - прокурор на Живков в Разград по време на прекръстването и шеф на тайните служби по времето на Иван Костов", отбеляза собственикът на ПИК.

Той заяви, че в новия парламент са влезли безотговорни хора, с липса на памет: "Това е една измяна, не просто подмяна. Измяна на самите нас. Това означава, че ние сме се лутали в една безпътица и в крайна сметка сме приключили в Мика Зайкова, в Тошко Йорданов, който иска да реже на части телата на журналисти, приключили сме в Мая Манолова и Мария Капон".

"Тошко Йорданов е типичен представител на селската роберспиерщина от Учин дол. И право да ви кажа - вярно, че сатиричният поглед е най-съхраняващият, но сега е време да се изплашим. Защото като перспектива, като държава не ни очакват добри времена. Аз не знам нищо за Тошко Йорданов. Откъде идва този човек? И защо се случи така, че той стана вторият човек в тази партия? С какво той е политикът в партията на Слави, защо той стана неговият аватар в политиката?", попита Недялко Недялков.

"Не се лаская, че от години пророкуваме до какво може да доведе нехайството и липсата на памет. Не се лаская, че от много години пророкуваме в агенция ПИК опасността от симбиозата между комунизъм, неомарксизъм, комсомол, джендърство и мутрочалга. Те искат да управляват България под знамето на терора. Те идват, за да организират чистка. Става дума за превъплъщенията на едно и също зло, на едно безумие, демонизъм, който обладава човешката психика и се излива в народен съд. То всичко, забележете, се случва "В името на народа". Това ще ви убеждават те, а целта им е лов на вещици, чистка, която вече е започнала", коментира той.

"Стотици хиляди хора ще останат без поминъка си. Стотици хиляди семейства няма да могат да се прехранват. Десетки хиляди деца ще останат без възможността да се облазоват, защото ще бъдат етикитирани като "потомци на бойковисти". Както са правили в еврейските домове по времето на националфашизма. Говоря ви не просто за интелектуален и духовен геноцид, а за хипотеза, при която се стига до физическа саморазправа с  противниците. Защото сопаджиите, които доскоро бяха пред дома на премиера Борисов, могат да похлопат и на моята врата, и на вашата, и на всеки друг", заяви Недялков.

"Сега ще видите, както се казваше в хубавите български филми, "Кон боб яде ли", какво значи реваншизъм, какво значи чистка, какво значи мракобесие. Защото, уви, манталитетът на т. нар. елит е тежко комформистки. Той е свикнал да си пази личния келепир. "Своекориестието" винаги тика към земята, не към небето. И затова, колкото и да ни се вижда невероятно, безпрецедентно, това се е случвало много пъти в българската история след Освобождението. Тези келепирлък е описван и от Вазов, и от Ст.Л. Костов. Парламентът е пълен с "Големановци". Такъв е Хаджигенов - оживелият Големанов. Пълно е с такива типажи от българската история и литературна класика, които оживяват пред нас в изключително гротескен вид. Защото, както е казал техният духовен гуру Маркс, историята се повтаря - веднъж като трагедия, втори път като фарс", отбеляза той.

"А аз съм уплашен. И за бизнеса си, и за хората, които издържам в своите медии, и за семейството, и за приятелите си", заяви Недялко Недялков.

Той допълни, че зад това тежко задкулисие стои Румен Радев и неговата фикция за прокремълска република: "Отзад зад това кресливо Народно събрание има проект - прокремълски, проченгеджийски, под фуражката на Румен Радев".

"Изборите бяха спечелени от ГЕРБ, но информационната война беше изгубена от ГЕРБ. Подценяването на подмяната на реалността с фалшиви новини, с анонимна журналистика, с менторство от позицията на задкулисието, с инфилтрирането на тотално фалшиви тези в съзнанието на оеснафелия българин. Тази подмяна течеше и по линия на пандемията - резултатът е, че много хора не искат да се ваксинират, и по линия на образи, ожълтуряване на политиката, особено по линия на Бойко Борисов", заяви още той.

Недялко Недялков отбеляза, че част от руската хибридна война е и сайтът "Информиран.нет", зад който стои Арман Бабикян. Той попита защо ГДБОП не е прекъснала достъпа до домейна на анонимния сайт.

Той коментира връзките на Мая Манолова не само с братя Галеви, но и с Костинбродската афера: "ова е най-голямата манипулация в новата история на България. Доносът до прокуратура, до Сотир Цацаров, беше, че ГЕРБ печатат фалшиви бюлетини в печатницата "Мултипринт". Оказа се, че става дума за макулатура - т.е. производствен брак. Костинбродската афера се случи в деня за размисъл и намали с доста проценти изборния резултат на ГЕРБ. И в резултат на "Костинброд" се случи т. нар. "уйдурма" "Орешарски". Вследствие на това пък се случи аферата КТБ, заради която си загубиха и живота, и парите много хора. Манолова сякаш наистина е обладана от бесове, сякаш е персонаж на Достоевски. Наистина си мисля понякога, че при нея има нужда от екзорсист. Това бесовско зло в момента менторства и определя как да се развива парламентарният живот, тя ще коли и беси, тя се е самоназначила за нов Вишински". 

Недялко Недялков спомена и още едно проявление на "новия морал", на новото ОФ: "След като се саморазправят с Борисов и с хората, които ще етикетират за връзки с него, те ще извършат една ценностна промяна. Ще бъде приета прословутата Истанбулска конвенция, ще има легитимация на еднополовите бракове. Това ще бъде в топ 5 на идеите в това ОФ. А в него всеки си има своите приоритети - за тази точка например отговаря "Да, България".

"Моята скромна политическа култура сочи, че икономиката движи политиката. И Клинтън го е казал в "Икономиката, глупако!". Защо българинът отвърна очи от витрините на магазините, на моловете? Защо отвърна очи от почивките в Гърция, от дългите ваканции, от двата автомобила почти във всяко семейство? Защо отвърнаха очи от новите пътища? Не мога да си обясня този сюрреалистичен и ирационален избор?", отбеляза още Недялков.

Той посочи като грешка на предишното управление, които са приравнили на една везна вота на хората, които живеят в България и плащат данъци тук с вота на онези, избягали от България и отказали да плащат данъци в родината си: "Не може да се приравни вотът на една чистачка във Великобритания с вота на една счетоводителка в България. Вотът на гастарбайтерите не може да има същата тежест като вота на работещите тук. Не може хората, които избраха миграцията във всякакъв смисъл да диктуват как ще живея аз в България. Няма как да стане това нещо".

Според Недялко Недялков системно-демократични партии са БСП, ДПС, Патриотите и още няколко - те са част от европейското семейство. "Отвъд Корнелия Нинова БСП има живот, тази партия не бива да остава в лапите на Румен Радев. В българското общество не може да няма левица, партия от социалдемократически тип. БСП или трябва да се разпадне, или да се нормализира, да се социалдемократизира", отбеляза той, но изрично подчерта, че хората трябва да преосмислят доверието си към ИТН - защото партия, организирана във Фейсбук, няма нито представителност, нито бъдеще.

Собственикът на Агенция ПИК коментира още, че "БСП има системен недъг" - не е скъсала със своето минало: "Крушката си има опашка. В момента, виждате, случва се реставрацията. Българският преход е заченат в греха на милиционеросоциализма - в сянката на неговите проекции - "Мултигруп". Татяна Дончева, достоен следовник на "Мултигруп" - зам.-шеф на парламента. Прокурорът на Живков Атанас Атансов - също зам.-председател на парламента... Румен Гечев също е избран за депутат - човекът, при който фалираха 17 банки за един ден по времето на Жан Виденов".

Той коментира още: "Лошото е, че общият ни дом е безвъзвратно обруган. Както през лятото обругаваха църквите. Това са ругатели на държавността и те в момента са депутати".

"Говорим за разпаднал се морал, за опростачена нация, за нискограмотна нация. Жената, която откри парламента, е неграмотна. И това е много показателно за общото ниво. Десетилетия наред системно се опростачваше този народ с чалга, с евтиното в културата, с ерзаца. Наложиха се ценностите на соросоидната култура. Българското, изконното беше натикано в ъгъла. Простотията край няма. Бог да пази България, ще кажа аз!", заяви Недялко Недялков.

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това