ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Нелина изброи ползите от изолацията през пролетта, която властите наложиха заради първата вълна от коронавирус.
"Преквалифицирах се и започнах да готвя всеки ден.Започнах да правя различни модификации на домашна баница - сладка, солена, с праз, със сирене. Обичам да готвя български храни на фурна. Не съм по пържените и сложни манджи. Качих 3 кг по време на пандемията, но после смъкнах 4-5. Започнах да си кроя и шия разни дрехи. Какво ли не се захванах да правя, тъй като бездействието ме побърква. Гледам да ям повече сурови храни за по-добър имунитет. Чесън, ракийка, лук - всичко, каквото се сетиш. Витамини много, разбира се. Привърженик съм на бабините и простички рецепти", призна очарователната певица в интервю през столичен ежедневник.
Както ПИК вече писа, заради пандемията Нелина не успя да замине на турне в САЩ.
"Отмениха ми се много участия и турне в Щатите. Тъкмо бях получила виза и ни затвориха. Но няма как - трябва да се спазват мерките. Аз съм изпълнителен и точен човек. Имам вкъщи и възрастен човек - майка ми. Три месеца да не изляза от вкъщи беше доста стресиращо", добави звездата.
Тя споделя още, не за никой от колегите й не е приятно да стои без работа, но лично тя се примирява с обстоятелствата.
"Неприятно е, че се ограничават участията ни, но няма как и да сложиш във всеки ресторант човек да следи всеки да спазва дистанция. На доброволни начала няма как да се случи според мен. Трябва да го минем и да си изградим антитела. Хората от любов идват при нас, целуват ни, прегръщат ни. Как да му кажеш да пази себе си и нас? Като отидеш на участие, няма как това да не ти се случи. Ако се спазват мерките, хората са на нужното отстояние и има дезинфекция, ще е по-хубаво", казва още Нелина.