Ненаситната монахиня

Читателски рецепти

Ненаситната монахиня

18178
на 01.10.2013
Ненаситната монахиня
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Необходими продукти за блата:

препоръчано

6 яйца без 2 белтъка, 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. брашно, 1 пакетче бакпулвер, 1 прахче ванилия, 1 ч.ч. счукани орехи. Необходими продукти за сиропа: 1 ч.ч. вода, 1 ч.ч. захар, 2 с.л. какао, 1 пакетче масло. Необходими продукти за глазурата: 2 яйчени белтъка, 10 с.л. захар.

Начин на приготвяне:

Орехите се слагат на дъното на намазана с олио форма за печене. Отгоре се изсипва тестото, омесено от изброените продукти. След като се изпече, се обръща - така орехите са отгоре.

Правят се дупки с ширина на молив. Приготвят се продуктите за сиропа и се слагат да заврят. Сладкишът се залива със сиропа. С 2-та белтъка и захарта се прави глазура, с която се намазва тортата.

Накрая се запича само на горна фурна.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се за преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се за преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК