НЕОЧАКВАН СЮЖЕТ В САГАТА: Замесиха Васил Божков в размириците между дерибеите и ДПС на Пеевски

ТЕМА

НЕОЧАКВАН СЮЖЕТ В САГАТА: Замесиха Васил Божков в размириците между дерибеите и ДПС на Пеевски

251644
на 14.07.2024
НЕОЧАКВАН СЮЖЕТ В САГАТА: Замесиха Васил Божков в размириците между дерибеите и ДПС на Пеевски
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Не се очертава размириците в ДПС скоро да утихнат, а днес в противоречията между двете фракции - тази на Ахмед Доган и другата на Делян Пеевски, най-неочаквано изплува и Васил Божков. 

препоръчано

Станислав Анастасов, чиято оставка бе поискана от Доган в писмото, с които почетният председател настоя и Пеевски да се оттегли доброволни, назова поименно кои са дерибеите в ДПС.

"В основата на всичко са Рамадан Аталай, Джевдет Чакъров и Джейхан Ибрямов. Отскоро към тях се присъедини Илхан Кючюк. Тримата деребеи са пратили младежи от ДПС да говорят по страната, че имат договорка да си сътрудничат с Васил Божков. Тези деребеи вкарват мафията в ДПС.

Те водят война, за да си спасят кожата и да не им излизат наяве далаверите. Намесен е и голям енергиен бос, който има интерес и в застрахователния бизнес. Той също стои до тримата деребеи", заяви Анастасов пред Нова телевизия.

Той се закани, че лагерът на Пеевски ще извади абсолютно всички факти, включително и тези, свързани с енергийния бос.

"Щом сме казали А, ще кажем и Я. Рамадан Аталай има много скрит бизнес. Той има лична фиксация върху определени хора, защото успяха да разкрият далаверите му в оръжейния бизнес и енергетиката. Няма война между Пеевски и Доган. Има война между Пеевски и деребеите. Оставката ми може да бъде решена от колективните органи на ДПС. Ако те вземат такова решение, аз ще се съобразя. Аз и Делян Пеевски сме част от ДПС и работим за нашите избиратели. Заставам зад Новото начало", заяви още Анастасов. 

"Председатели на ДПС са Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. Лидерът на една партия се избира от хората. Ахмед Доган е почетен лидер на ДПС. Няма тема Пеевски-Доган. Аз тази тема няма да я коментирам повече. Казах, че писмото на Ахмед Доган не е писано от него заради използвания език. Ние познаваме много добре неговия стил и в писмото не го разпознаваме. Този език е присъщ на Рамадан Аталай. Деребеите се крият зад Ахмед Доган и го използват за жив щит. Те искат да спасят бизнеса си. Ние имаме факти за техните своеволия и ще ги извадим. Тези хора действат със заплахи и водят война срещу ДПС", добави Станислав Анастасов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за четвъртъка преди Кръстовден: Близнаците и Раците да внимават с харчовете, Везните да не мислят за пари САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за четвъртъка преди Кръстовден: Близнаците и Раците да внимават с харчовете, Везните да не мислят за пари
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Проф. Мермерски с оценка за дебата Тръмп - Харис и предстоящия вот в САЩ: Заговорът на Демократическата партия не успя (ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV: Проф. Мермерски с оценка за дебата Тръмп - Харис и предстоящия вот в САЩ: Заговорът на Демократическата партия не успя (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 87
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК