Неуспели чалга певици се набутаха в "Ергенът" (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Неуспели чалга певици се набутаха в "Ергенът" (СНИМКИ)

52037
на 12.02.2023
Неуспели чалга певици се набутаха в Ергенът (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В новото издание на "Ергенът" на почит ще бъдат чалгаджийките с нереализирани кариери. Две неизвестни и неуспели певици ще циврят за внимание от ефира на бТВ.

препоръчано

Едната е Крисия Димитрова с артистичнито си Крисия D (на първата снимка долу). След около 10 песни - колкото за албум и 10 години във фирмата от Димитровград, произвела най-много чалга звезди, все още мадамата е непозната на аудиторията.

Дори и в "Пайнер" не са успели да я класират поне до разпознаваемост от публиката.

В интерес на истината госпожицата има талант и пее завидно добре, но така и никой не разбра за това. А наскоро, за да бъде приета и забелязана на кастинга за ергенското риалити вече е "друснала" не само стабилни кубици в пазвата, а и сериозна ринопластика на обонятелния си орган.

Другата певица в каста на "Ергенът" е Джия (на втората снимка), която също се бори за слава вече една година и е от почти известната фирма на композитора Оцко - "Хит Мюзик".

За разлика от Крисия D, Джия далеч не блести с гласови данни, но пък и тя е напомпала гърдите си и ремонтирала носа си, непосредствено преди кастинга за предаването.

От сигурни източници вече се знае, че ще станем свидетели на доста лигаво и мрънкащо поведение от страна на нереализираната чалга дива. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК