Не знам за "такива като Делян Добрев", но "такива като Бойко Борисов"...

КОМЕНТАРИ

Не знам за "такива като Делян Добрев", но "такива като Бойко Борисов"...

564349
на 21.07.2024
Не знам за такива като Делян Добрев, но такива като Бойко Борисов...

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Евроатлантикът Бойко Борисов, обладан от пореден пристъп на политкоректност, поискал "такива като Делян Добрев" да променели изразните си средства, да станели по-любезни с опонентите.

Тоест, да промънкват с новговора на Оруел.

Не знам какво означава "такива като Делян Добрев" и не се ли обижда Делян от това, но знам, че Делян е единственият ярък политик в ГЕРБ с някакви изразни средства. С физиономия, отвъд сивия поток на вечно съгласните и козируващи пред вожда послушковци. Той единствен не омърси името си с подкрепа за срамната сглобка.

Все едно дали играеше "контролирана опозиция". Аналите на Народното събрание ще запомнят този факт.

Ако г-н Борисов скопи и Добрев, ГЕРБ приключва съвсем, което е чудесна новина по принцип, тъй като според мен всички напълно дискредитирани "системни партии" трябва да се разпуснат, пререгистрират и преучредят наново.

С нови лидери.

ГЕРБ има шанс, извади ли отпред Делян Добрев, Димитър Николов и Живко Тодоров. И изпрати ли Бойко Борисов с почести в заслужен отдих.

Правоверните членове на сектата може и да скочат, но това е положението, Минке. Иначе ще става все по-зле и все по-невъзможно нещо да се промени. 

Не знам за "такива като Делян Добрев", но "такива като Бойко Борисов" само тежат и пречат на консенсуса и държавата да дръпнат.

Време е г-н Борисов да поплете брюкселски дантели с урсулите - при всички случаи мястото му в историята отдавна е гарантирано.

(Очаквайте скоро новия ми блог fakla.bg)

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват
ПИК TV x
ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО) ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК