Не позволиха на Джо Байдън да вземе в Белия дом велотренажора си

Америка

Не позволиха на Джо Байдън да вземе в Белия дом велотренажора си

9339
на 21.01.2021
Не позволиха на Джо Байдън да вземе в Белия дом велотренажора си
Автор:   ПИК

Службите за сигурност не са разрешили на 78-годишният нов президент на САЩ Джо Байдън да вземе в Белия дом велотренажора си, съобщава The New York Times.

препоръчано

Спортният тренажор на Байдън, който е за над 2 500 долара, е снабден с камера, микрофон и дисплей. Освен това, с помощта на тренажора сосбственикът му мвоже да се включи и в интернет.

Сътрудници на ЦРУ имали опасения, че с помощта на високотехнологичният тренажор разговорите на президента може да бъдат подслушвани от шпиони.

Като алтернативно решение на проблема, сътрудниците на ЦРУ предложили да свалят от тренажора всички опасни функции и механизми, които не са свързани с непосредствено занимание със спорт. Устройството ще бъде допълнително проверявано от службите за сигурност.

Както е известно, през декември Байдън счупи крак по време на игра с кучето си. Заради проблема той няколко седмици трябваше да се придвижва със специална шина.

Превод и редакция: ПИК

 

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това