НЕ ПРИБИРАЙТЕ ЧАДЪРИТЕ: Облачно и дъждовно през целия ден, хладното време остава (КАРТА)

Акценти

НЕ ПРИБИРАЙТЕ ЧАДЪРИТЕ: Облачно и дъждовно през целия ден, хладното време остава (КАРТА)

15049
на 23.03.2023
НЕ ПРИБИРАЙТЕ ЧАДЪРИТЕ: Облачно и дъждовно през целия ден, хладното време остава (КАРТА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

През днешния ден ще превалява все още на отделни места, главно в Източна България, но по-късно след обяд облачността ще се разкъсва и намалява. Ще продължи да духа слаб, в източните райони - умерен вятър от север-североизток. Минималните температури ще са между 2° и 7°, в София - около 4°. Максималните - между 12° и 17°, в София - около 14°.

препоръчано

В планините от Западна България утре облачността ще е разкъсана. Над останалите райони ще остане значителна и ще има валежи от дъжд, по-високите части - от сняг.

Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималните температури и там ще се повишат и в курортите ще са между 4 и 6 градуса, на Алеко - около 3 градуса.

Дъжд ще вали утре и на много места в северната половина от Европа, като в централните и северните райони от Скандинавския полуостров и крайните североизточни райони от континента валежите ще са от сняг. Ще продължи да превалява и в източните части от Балканите.

В близките дни температурите у нас отново ще се повишат. Ще преобладава слънчево време с повече облаци и превалявания през почивните дни - в събота в Западна и Централна България, а в неделя - в източната половина от страната.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК