Никой не очакваше това от Делян Добрев - острието на ГЕРБ свали депутатския костюм и... (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Епицентър

Никой не очакваше това от Делян Добрев - острието на ГЕРБ свали депутатския костюм и... (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

467169
на 24.08.2024
Никой не очакваше това от Делян Добрев - острието на ГЕРБ свали депутатския костюм и... (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Политиката не е всичко в този живот - многовековните традиции са нещото, което трябва да бъде предавано от поколение на поколение, за да я има България. 

препоръчано

Това даде да се разбере Делян Добрев, който изненадващо се появи на Фестивала на фолклорната носия в Жеравна. 

Острието на ГЕРБ свали депутатския костюм и облече българска носия.

"7 години по-късно в същия състав", озаглави Добрев снимката си от местността "Добромерица", прегърнал своето най-голямо богатство - двамата си синове Александър и Мартин, и дъщеря си Ина.

Четиримата се завърнаха в Жеравна за втори път, след първия им допир с уникалния фестивал през лятото на 2017 г., писа фейсбук-страницата "Армията на Добрев".

"Възхищавам се на Христо Димитров и му благодаря! С всяка година, фестивалът в Жеравна става по-голям и хубав!", добави Добрев.

Комплиментът му бе насочен към създателя и хореограф на Национален фолклорен ансамбъл "Българе", който инициира Фестивала на фолклорната носия в Жеравна преди 16 години.

Тази вечер и утре се очаква около 25 хиляди българи да се отправят на вълнуващо пътуване назад във времето и към корените на българщината.

С цел да се придаде възможно най-пълна автентичност на обстановката и максималното й приближаване до българския бит отпреди 100-150 години, действа строг фестивален правилник - всички участници да са облече с носии, за да се постигне типичната атмосфера от годините на националното ни Възраждането.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК