Нинова занули "лявата" конкуренция: Ние ги каним да правим заедно реиндустриализация. А те се оплакват, че им откраднали паролите от ТикТок и Инстаграм

ЧАС ПИК

Нинова занули "лявата" конкуренция: Ние ги каним да правим заедно реиндустриализация. А те се оплакват, че им откраднали паролите от ТикТок и Инстаграм

350652
на 25.05.2024
Нинова занули лявата конкуренция: Ние ги каним да правим заедно реиндустриализация. А те се оплакват, че им откраднали паролите от ТикТок и Инстаграм
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кеш кампанията отблъсква хората. Защото има и разкритие, и компромат. Това всъщност е вторият запис. Първият беше: "Добре че направихме ала-бала с машините, иначе щяхме да сме с 10%". Това заяви пред БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

препоръчано

Тя отбеляза, че предизборната битка е пълна с абсурди. И даде пример със "скандала" с откраднатите пароли, за който се оплака бившият й съпартиец Михаил Миков:

"Тези хора си крадат паролите за ТикТок и Инстаграм. Мишо Миков обяви в национален ефир, че Мая Манолова и Ваня Григорова му откраднали паролите за Инстаграм и ТикТок. Вие се смеете, ама не е смешно".

"А ние ги каним - върнете се, за да правим заедно реиндустриализация на страната, да възстановим земеделието. А те се оплакват, че им откраднали паролите", допълни Нинова.

И отбеляза: "Ние събрахме на 1 май 25 партии и граждански организации. Подписахме политически документ, не да се караме кой ще държи компютрите. Знаете ли какво е да събереш 25 организации! А те ми казват: "Разцепва се лявото".

Корнелия Нинова заяви, че според нея след тези избори, въпреки първоначалните прогнози, ще се състави стабилно правителство.

Лидерът на БСП подчерта, че акцентите в следващото управление трябва да бъдат: образованието, здравеопазването, икономиката, реиндустриализацията. 

"Подкрепете ни с бюлетина номер 24. Гарантирано от БСП. Няма да ви подведем и ще работим за вас", заяви в заключение Корнелия Нинова. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК