НОВА ДРАМА РАЗТЪРСИ БСП! Социалисти скочиха след срамен клип на Мая Манолова със Зафиров и Гуцанов (СНИМКИ)

Акценти

НОВА ДРАМА РАЗТЪРСИ БСП! Социалисти скочиха след срамен клип на Мая Манолова със Зафиров и Гуцанов (СНИМКИ)

628190
на 21.07.2024
НОВА ДРАМА РАЗТЪРСИ БСП! Социалисти скочиха след срамен клип на Мая Манолова със Зафиров и Гуцанов (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

сни

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Социалисти от цялата страна изригнаха в социалните мрежи и по места срещу замисленото от временните ръководители на БСП Атанас Зафиров, Борислав Гуцанов, Кристиан Вигенин и Владимир Москов голямо ляво обединение. Реакциите на клипа, пуснат от Мая Манолова, на който със Зафиров се пляскат с ръце варират от подигравки до яд и отвращение.

препоръчано

“Началото на края", "отврат, срам", "предатели боклуци", "Зафирката забрави ли сестра Галева", "вън от партията, превратаджии" и други коментари заливат публичното пространство.

Местните структури се бунтуват, че в София се провеждат срещи с Левицата, АБВ, Татяна Дончева, Мая Манолова, които в последните няколко кампании работеха срещу БСП.

"Никой не ни пита какво мислим ние, редовите членове, които постоянно работим да ги правим депутати и евродепутати. Тези през цялото време не спряха да ни плюят. Наричаха ни какво ли не. Прегръщаха се с Борисов, а сега дошли да се обединяваме. Няма да стане" заявяват социалисти от Шумен, Сливен, София, Благоевград, Перник, Банско, Петрич, Смолян, Плевен, Видин.

Хората разбират, че лидерите на тези отлюспени от БСП партийки се събират само да си разпределят места в листите за депутати и че това обединение няма да повиши резултата на БСП, а напротив, ще го срине още повече. Те отказват да изпълнят спуснатите от София заповеди за обединения по места и се организират масово да бойкотират събора на Бузлуджа, обявен от времянката за обединително ново начало.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват
ПИК TV x
Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО) Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК